ASISTENTE / NDIHMES EKONOMISTE

Punajuaj
  • Post Date: December 24, 2021
  • Apply Before: May 22, 2022
  • Applications 0
  • Views 6
Job Overview

Royal shpk kerkon te punesoj nje Asistente/Ndihmes Ekonomiste :

Kualifikime/ Kerkesa:
*Te jete e diplomuar ne nje nga deget e Fakultetit te Ekonomise
*Preferohet te kete eksperience pune ne pozicione te ngjashme.
*Të jete e perkushtuar gjatë orarit të punës
*Të ketë aftësi te mira komunikuese.
*Te kete njohuri te paketes Ms/Office.
* Mosha e preferuar mbi 27 vjec.

Detyrat dhe përgjegjësit:
*Regjistrim, hyrje/dalje te magazines
*Regjistrim fatura blerje/shitje.
*Hedhje e veprimeve ditore te arkes.
*Kryerje e arkëtimeve dhe pagesave si edhe procese te tjera qe mund ti ngarkohen nga departamenti.

Te interesuarit te dergojne CV-ne e tyre ne adresen e e-mailit : burimetnjerezoreroyal@yahoo.com
Ju lutemi percaktoni postin e punes per te cilin aplikoni tek subjekti.
Transporti per ne pune mbulohet nga kompania.
*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale

Adresa e kompanise:
Km i 6-te i autostrades Tirane-Durres, Tirane.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYFinance
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.