Asistente ne Departamentin e Finances

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 15, 2021
 • Applications 0
 • Views 71
Job Overview

Shoqëria jonë, KEAD, është specializuar në tregtimin me shumicë e pakicë të materialeve te ndertimit,veglave te punes, import/export që prej vitit 1993. Kjo shoqëri është e para që ka sjellë në tregun shqiptar gamën dhe cilësinë e produkteve bashkëkohore persa i perket veglave profesionale.
Nëse jeni student te sapodiplomuar ose me eksperience 0-2 vjecare dhe kërkoni një mundësi punësimi, KEAD ju ofron të beheni pjesë e kompanisë. KEAD kërkon të rekrutojë staf energjik dhe ambicioz për të realizuar qëllimet e biznesit.

Detyrat

Detyrat e asistentit/asistentes se finances;

 • Kontrollon arken dhe banken.
 • Ben kontroll te perditshem te gjendjes fizike te arkes per te gjitha monedhat dhe rakordon me gjendjen sipas librit te arkes.
 • Ruan gjithë dokumentat në sistemin komjuterik në programin përkatës.
 • Kontakton me klientet nepermjet postes elektronike per detyrimet e prapambetura.
 • Perpunon raporte te perditshme;
 • Raporton tek shefi i Finances per mbarevajtjen e punes.
 • Asiston në kontrollin e aseteve aktuale të kompanisë.
 • Detyra te tjera sipas nevojes.

Kualifikimet

 • Diplome universitare-preferohet. Diplome ne Finance dhe Kontabilitet.
 • Të zotërojë shkëlqyeshëm Gjuhën Angleze në të shkruar dhe të folur.
 • Aftësi shumë të mira kompjuterike.
 • Aftësi shumë të mira komunikimi, organizimi dhe bashkepunimi.

Per te aplikuar per kete pozicion pune, ju mund te dergoni CV ne adresen e e-mailit: hr.kead@gmail.com
Vetem personat e perzgjedhur do te kontaktohen per nje interviste prane Departamentit te Burimeve Njerezore.

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderFemale
 • INDUSTRYFinance
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.