Asistente Shitje

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 9, 2021
 • Applications 0
 • Views 13
Job Overview

Kompania Infosoft Office sh.p.k, lider ne tregetimin e artikujve kancelarike per zyra, kerkon kandidate te kualifikuar dhe me experience per postin Asistente Shitje.

Kandidatet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme:

 • Te kete perfunduar Arsimin e larte.
 • Te kete eksperince ne shitje me kliente fundore,
 • Te jete nje person i komunikueshem.
 • E afte te punoje ne grup dhe te perballoje volum pune.
 • Aftesi te mira organizative dhe analizuese.
 • Mosha e preferuar nen 35 vjec.

Te interesuarit te dergojne Leter Interesi dhe CV ne adresen hr@infosoftoffice.al
Vetem kandidatet qe plotesojne kriteret e mesiperme do te perzgjidhen per fazen e intervistes.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.