Asistente Zyre

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 15, 2021
  • Applications 0
  • Views 170
Job Overview

M.S.P Trade Concept kërkon të punesojë: Asistente Zyre

Edukimi:
Te ketë perfunduar arsimin e lartë.
Të zoterojë gjuhë të huaj Anglisht.
Të ketë njohuri të programeve bazë kompjuterike.

Asistentja duhet të posedojë:
Aftësi të mira komunikimi.
Aftësi menaxhimi dhe organizmi.

Të interesuarit mund të aplikojnë në adresen e emailit: msptrade@gmail.com

Adresa kompanise: Lagja 18, Rruga Aleksander Goga, prane Drejtorise se Policise!

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderFemale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.