Asistente Zyre / Gjuha Gjermane

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 16, 2021
  • Applications 0
  • Views 44
Job Overview

Pozicioni: Asistente Zyre / Gjuha Gjermane 
Periudha:
 Nga: 16.12.2021
 Deri: 30.12.2021
Kompania Gjermane RÖFIX Sh.p.k., lider në prodhimin e materialeve të ndërtimit kërkon Asistente Zyre me Gjermanisht.

Kualifikimet

Kërkesat për këtë pozicion janë:
 Të ketë mbaruar Arsimin e lartë
 Të njohë mire programet Microsoft Office (word, excel, power point)
 Të ketë njohuri të mira të gjuhës Gjermane
 Te disponoj leje drejtimi automjeti te Tipit B
 Të ketë aftësi të përballojë situata të ndryshme dhe tu japë zgjidhje problemeve
 Të jetë person i përgjegjshëm dhe i përkushtuar

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre në: valdete.byberi@roefix.com

Ju do të kontaktoheni vetëm në qoftë se CV-ja juaj do të kualifikohet.
Tipi i punës: Kohë e plotë

Job Detail
  • Career LevelExecutive
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.