Assistant Sales Manager

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 17, 2021
 • Applications 0
 • Views 28
Job Overview

FiCOM & Partners, është kompani tregtare dhe konsulence që operon në Shqipëri edhe Ballkan.

Kompania kërkon të punësojë personel në pozicionin e mëposhtëm: Assistant Sales Manager

Kualifikimet

 • Të kenë mbaruar arsimin e lartë.
 • Të flasi greqisht eshte kusht i domosdoshem dhe gjuhen angleze te folurit dhe te shkruarit mbi nivel mesatar.
 • Të kenë të paktën 2 vjet eksperiencë në pozicion të ngjashëm
 • Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese
 • Të dijë të drejtojnë punën në grup dhe të jenë kërkues
 • Të kenë njohuri të mira të programeve bazë kompjuterike (Paketa Office) si edhe internetit
 • Te posedoje patenten e klasit B (kusht i domosdoshëm)

Për aplikime kontaktoni:

Email : info@ficom.al

Nr Tel :+355 69 805 5522

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelManager
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.