Back Office – Incassi e Collection

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 6, 2021
 • Applications 0
 • Views 73
Job Overview

Prane kompanise Edotta Shpk eshte i pranishem nje divizion sherbimesh ne lidhje me rekuperimin e kredive nepermjet phone collection dhe payment balancing.

Detyrat

 • Aktiviteti i punes ka te beje me balancimin e pagesave te kryera drejt nesh; per aktivitetin e rekuperimit te kredive eshte parashikuar edhe ndihma e zyres ligjore brenda udheheqeses se Grupit Financiar.
 • Oferta: Edotta eshte ne kerkim te personave te motivuar dhe te orientuar drejt objektivit me eksperience ne fushen e rekuperimit te kredive.
 • Personi i perzgjedhur do te inserohet ne nje ambient pune te ri dhe stimulues, do te formohet per rolin e perzgjedhur dhe do te kete mundesi te rritet profesionalisht ne nje kompani dinamike dhe ne rritje te vazhdueshme.

Kualifikimet

 • Gjuha e kerkuar: Italisht e folur dhe e shkruar.

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania ne adresen e email-it hr@edotta.al duke specifikuar ne subjekt “Incassi e Collection”.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.