Banakier

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 13, 2021
 • Applications 0
 • Views 84
Job Overview

Hotel Rosa Blu kerkon te punesoje: Banakier

Detyrat

 • Te kene eksperience ne kete pozicion.
 • Personat e perzgjedhur duhet te dine si detyrat kryesore te barit.
 • Te kene sens te larte te mirekuptimit.
 • Aftesi shume te mira komunikimi.

Kualifikimet

 • Mosha e tyre preferohet te jete nga 20-30 vjec.
 • Të kenë përkushtim dhe durim gjate orarit te punes.
 • Dhe mbi te gjitha të karakterizohen nga ndershmëria, integriteti dhe korrektësia.

Ju lutem dergoni CV tuaj: shyze.biznes@yahoo.com

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.