Banakiere

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 29, 2021
 • Applications 0
 • Views 1
Job Overview

Bar-Kafe Megatek kërkon të punësojë:
Banakiere

Q
ëllimi i Pozicionit: Të ofrojë shërbim të shkëlqyer sipas kërkesave të klientëve pranë Bar – Kafe Megatek.

Detyrat

 • Të marrë me saktësi porositë e klientëve nga kamarieri/ët e turnit.
 • Të kryejë me cilësi dhe shpejtësinë e kërkuara porositë e klientëve.
 • Të shërbejë me mirësjellje dhe pozitivitet qoftë punonjësve dhe klientëve të Megatek.

Kualifikimet

Edukimi: Të ketë mbaruar shkollën e mesme. Preferohet diplomë e shkollës së mesme, dega Hoteleri-Turizëm

Eksperiencë pune: Preferohen minimumi 2 vjet eksperiencë pune si banakiere.
Aftësitë e Kërkuara:
 Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi. E aftë për të punuar në fluks pune dhe nën presion. Të jetë e aftë për të punuar si pjesë e një skuadre

Të tjera:
– Të jetë e disponueshme për të punuar me dy turne.

 

Procedura e Aplikimit:
Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutem dorëzoni CV të detajuar tek Divizioni i Burimeve Njerëzore nëpërmjet njërës nga mënyrat si në vijim:1. Me e-mail: burimenjerezore@megateksa.com
2. Duke dërguar me postë në adresën e mëposhtme:

MEGATEK S.A
Divizioni i Burimeve Njerëzore
Autostrada Tiranë-Durrës km 7.
Tirana, Albania

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYHotels
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.