BARIST/E dhe KAMARIER/E

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 4, 2021
  • Applications 0
  • Views 10
Job Overview

TSTS GROUP shpk ka hapur dyqanin e pare te nautikes ne Shqiperi i stilit Boat-Bar prane kompleksit “Deliorgji” dhe eshte ne kerkim te stafit per pjesen e barit.

Kerkojme barist/e dhe kamarier/e me eksperience .

Preferohet te dije gjuhe te huaj anglisht ose italisht.
Ju lutem dergoni CV tuaj tek info@tstsgroup.com ose telefononi ne numrat 0672030610 dhe 0672030620.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderFemale
  • INDUSTRYHotels
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.