Bojaxhi Mobilerie

Punajuaj
 • Post Date: January 7, 2022
 • Apply Before: May 8, 2022
 • Applications 0
 • Views 4
Job Overview

AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: Kodra e Diellit 1&2 (Tiranë), ”Marea Resort” (Kavajë), ”Tarraca e Ullijve” (Dhërmi), ”Plazhi i Gurtë” (Qeparo), ”Bougainville Bay” (Sarandë) si edhe ”Meshtekna” Brezovice.

Kompania po kërkon të zgjerojë stafin e saj, në pozicionin: Bojaxhi Mobilerie

Detyrat

 • Kandidati duhet të ketë eksperiencë në lyerjen e materialeve mdf, mdf me rimeso dhe dru (kapakë kuzhinash, dollapësh etj).
 • Kandidati duhet të ketë eksperiencë në lyerjen e drurit me bojë uji.
 • Eksperiencë të paktën 5 vjet.

Të interesuarit janë të lutur të dërgojnë cv-në e tyre në hr@agikons.com, duke shënuar edhe pozicionin për të cilin aplikoni ose telefononi në numrin 068 40 52 085.

Adresa: Blloku Rezidencial “Kodra e Diellit”, A0/1, Selite, Tirane.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.