Bojaxhi Mobilerie

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 29, 2021
  • Applications 0
  • Views 56
Job Overview

AGIKONS Sh.p.k., një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit, e angazhuar për përsosmëri dhe cilësi të lartë, në kuadër të zhvillimit të saj kërkon të punësojë:

Bojaxhi Mobilerie

Te kete eksperience te meparshme.
Ofrohen kushte shume te mira pune dhe page.

Kontakt: 0684052085

Adresa: Blloku Rezidencial “Kodra e Diellit” , A0/1, Selite, Tirane. Email: hr@agikons.com.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.