Content Creator & Copywriter

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 30, 2021
 • Applications 0
 • Views 16
Job Overview

Sinteza.Digital bazuar ne Tirane, me operacione brenda dhe jashte Shqiperise, ne ndertojme dhe implementojme strategji marketingu efektive dhe te fokusuara ne rezultate per kompani inovative. Ne kemi aftesite, njohurite dhe ekspertizen per te keshilluar dhe per te realizuar fushata te suksesshme marketingu.

Kerkojme te punesojme nje Content Creator/Copywriter me profilin si meposhte:

Detyrat

Pergjegjesite:

 • Krijim tekstesh reklamuese per produkte dhe sherbime.
 • Koordinim me Designer per ilustrimin e artikujve .
 • Studim ne temat e lidhura me industrine e klienteve per te zhvilluar content.
 • Redaktim i teksteve per te korrigjuar gabime.
 • Krijimi i titujve dhe teksti terheqes per te terhequr vemendjen e audiences.

Kualifikimet

Kualifikimet e nevojshme :

 • Aftesi te shkelqyeshme ne shkrim dhe korrigjim ne Anglisht (Niveli C1-C2 eshte i domosdoshem).
 • Kreativitet.
 • Personalitet unik .
 • Aftesi te mira te punes ne grup.

Ju lutem dergoni CV tuaj ne hr.sinteza.digital@gmail.com

Per me shume informacion telefononi ne 0684027786

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.