Data Entry

Punajuaj
 • Post Date: January 5, 2022
 • Apply Before: May 6, 2022
 • Applications 0
 • Views 5
Job Overview

Kompania “VIRTUAL Albania” ofron vende pune per “Data Entry” & “Web Content Management”.

Kualifikimet

 • Puna e ofruar eshte full time.
 • Personi duhet te kete njohuri shume te mira ne perdorimin e kompjuterit.
 • Anglishte shume e mire;
 • Aftesi e mesimit te shpejte te platformave web;
 • Aftesi shume te mira perdorimi te kompjuterit ne pergjithesi dhe ne menyre specifike: Excel, Paint ose Photoshop);
 • Aftesi e hedhjes se te dhenave shpejt dhe sakte;
 • Te dije te beje “research” per produkte specifike ne web.
 • Profili i studimeve ne universitet mund te jete profil shkencor ose shoqeror.

Dergoni CV ne: support@virtual.al

Job Detail
 • Career LevelExecutive
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.