Data Entry

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 5, 2021
  • Applications 0
  • Views 103
Job Overview

JJCENTER eshte ne kerkim te nje figure Data Entry me eksperience per perpunimin dhe hedhjen e te dhenave.

Kandidatet duhet te kene eksperience ne perdorimin e Excel per te administruar dhe azhornuar data bazat e te dhenave.

Kerkohet zoterim shume i mire i gjuhes italiane.

Paga mujore ne perputhje me eksperiencen dhe kompetencat e kandidatit.

Orari i punes dhe inkuadrimi sipas legjislacionit ne fuqi nga e hena ne te premte.

Te gjithe kandidatet e interesuar jane te lutur te dergojne aplikimin e tyre (CV ne italisht) ne adresen: info@jjcenter.it

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.