Data Management Specialist

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 23, 2021
 • Applications 0
 • Views 64
Job Overview

 

WAN,dege e shoqerise se huaj ;

Kompani Italiane që operon në tregun shqiptar për mbi 8 vjet, po kërkon një Data Management Specialist për t’u përfshirë brenda stafit të saj, në zyrën e Tiranes, për kontrate pune me kohe te plote dhe prespektive afatgjate.

Detyrat

Pershkrimi i punes

 • Ngarkim te dhenash ne aplikacionet perkatese;
 • Ngarkim i te dhenave qe kane nevoje te perpunohen;
 •  Analize dhe perpunim te dhenash;
 • Manaxhim elektronik i dokumentacionit;
 • Manaxhim dhe arshivim i te dhenave.

Kualifikimet

 Kriteret:

 •  Te kete mbaruar studimet e larta
 •  Njohuri te mira te gjuhes italiane;
 •  Njohuri shume te mira te paketes Office (mbi mesataren)
 • Te jete i pergjegjshem dhe i motivuar.

Te gjithe te interesuarit mund te dergojne CV-te ne adresen : julinda.peshku@areariscossioni.it  ose julindapeshku@yahoo.com

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelManager
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.