Developer

Punajuaj
  • Post Date: January 10, 2022
  • Apply Before: May 11, 2022
  • Applications 0
  • Views 7
Job Overview

Kompania Vesa Solutions, shpall vendin vakant per pozicionin: Zhvillues / Programues / Developer CROSS-PLATFORM Mobile Apps

Pozicioni i punes: Mobile Developer

Pershkrimi i vendit te punes:
Kerkojme nje zhvillues Cross-Platform Mobile Developer qe perballon me sukses detyrat inxhinierike dhe te mirembajtjes.
Vleresojme kandidat te cilet kane aftesi bashkepunuese dhe kontribuojne ne dije dhe sugjerime rreth arkitektures se aplikacioneve dhe teknologjive mobile me te reja.

Detyra dhe pergjegjesi:
Te krijoj, mirembaj dhe te implementoj source code per te zhvilluar mobile apps te cilat plotesojne kerkesat e klientit.
Te fiksoj bugs dhe problemet ne performance e aplikacioneve.
Te shkruaj kod te testueshm, te qarte dhe te paster.
Te bashkepunoj me back-end developers, dizenjatoret dhe pjesen tjeter te ekipit per te dhene zgjidhje sa me efikase.

Kerkesat dhe kualifikimet:
Te zhvilloj cross-platforms mobile apps.
Njohuri ne Flutter, React Native ose Ionic frameworks.
Njohuri ne konsumimin e RESTful Web Services.
Te implementoj user interface intuitive.
Te marri pjese ne zhvillimin e aplikacioneve dhe platformave te cilat i perkasin se ardhmes se procesve te punes ne kompani.
Te jete i afte te punoj individualisht por edhe ne grup.
Te zoteroj mire gjuhen Angleze. Gjuhet e tjera perbejne avantazh.

Ofrohet:
Page e kenaqshme
Kushte shume te mira pune.

Te interesuarit te dergojne CV me foto tek adresa: info@vesasolutions.com

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYIT
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.