Dizajner

This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 23, 2021
 • Apply Before: January 22, 2022
 • Applications 0
 • Views 10
Job Overview

Savage kerkon: Dizajner

Detyrat

 • Kryen prodhimin e reklamave, koopertinave të librave, modeleve grafike, imazheve, logove, broshurave, posterave dhe materialeve të tjera promocionale sipas nevojave të shoqërisë për dizenjimin e nevojave grafike për produktet/shërbimet e kompanisë.
 • Administron dhe mbikëqyr prodhimin e materialeve promocionale të klientëve, sipas kushteve kontraktuale në lidhje me cilësinë dhe veçoritë që duhet të përmbushen.
 • Përmbush nevojat për produksione të thjeshta video, titrim dhe ilustrime digjital të elementëve grafike.

Kualifikimet

Edukimi: Diplomë e arsimit të lartë në Grafic Design.
Eksperiencë pune:

 • Të ketë punuar jo më pak se 2 vjet në pozicione të njejta.
 • Aftësitë teknike: Eksperiencë në fushë e reklamimit.
 • Njohuri të shkëlqyer në Adobe Illustrator, In Design dhe Photoshop.
 • Njohuri në paketa identity design, package design, branding dhe digital illustration.

Aftësi të tjera:

 • Të jetë komunikues, i aftë për të punuar në grup dhe konfidencial.
 • Të jetë kreativ dhe dashurojë profesionin e tij.

Te interesuarit lutemi te dergojne CV ne adresen elektronike: savage@gmail.com ose te kontaktojne ne numrin e telefonit: 0699421358

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYDesigning
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.