Dizenjator Junior/Senior

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 3, 2021
 • Applications 0
 • Views 9
Job Overview

Je i apasionuar pas dizajnit dhe risive të fundit në këtë fushë?
Zotëron mirë programet e dizajnit grafik?
Je i kujdesshëm ndaj detajeve në përmbylljen e një projekti?
Ti je i duhuri për ne!

Kualifikimet

Çfarë kualifikimesh duhet të kesh për të qenë një kandidat potencial?

 • Përvojë pune si dizenjator grafik;
 • Njohuri dhe kualifikime në dizajn, pikturë, fotografi, arkitekturë etj;
 • Njohuri shumë të mira të paketës Grafike Adobe (Photoshop, Illustrator, InDesign), Corel DRAW etj.
 • Njohuri të mira të gjuhës Angleze;
 • Aftësi vizuale dhe kreative;
 • Aftësi të mira teknike dhe profesionale nga fusha e dizajnit;
 • Aftësi shumë të mira në komunikim;
 • Qasje positive dhe energjike në punë;
 • Aftësi shumë të mira në menaxhimin e kohës.

Dërgo CV-në dhe portofolin e punimeve në adresën e email-it: hr@fmreklama.al
Për më tepër informacion kontakto në numrin e telefonit 067 60 42 013

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYDesigning
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.