Dizenjues

Punajuaj
 • Post Date: January 8, 2022
 • Apply Before: May 9, 2022
 • Applications 0
 • Views 6
Job Overview

NATYRAL VITA  kërkon të punësojë; DIZENJUES me PËRVOJË PUNE

Adresa: Rr: Islam Alla TIRANË

Kushtet;

 • Orari i punës 09:00 me 17:00 .
 • Paga si fillim është 50.000 lek te reja + siguracion shoqëror dhe shëndetësor sipas ligjit, më pas sipas përkushtimit dhe arritjeve ne pune ka rritje RROGE.
 • Kontrata është me noter 2 vjecare dhe nëse e rinovon për dy vite të tjera ka dhe një pagë shtesë, dhe nëse e rinovon dhe për dy vite të tjera ka dy paga shtesë, nëse e rinovon dhe për dy vite te tjera ka tre paga shtesë.

Kualifikimet

Kualifikimet & Kushtet

 • Mos të ketë angazhime në shkolle.
 • Të ketë eksperiencë pune në Dizenjime.
 • Mosha të jetë nga 25 deri në 45 vjec.

Mënyra e aplikimit;

Të gjithë të interesuarat të dërgojnë CV-të në adresën e emailit: hamzai04@yahoo.com

Websiti i kompanise:

www.natyralvita.com

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYDesigning
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.