Drejtor Shitjesh

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 10, 2021
 • Applications 0
 • Views 19
Job Overview

Dekoll sh.p.k. është një kompani lider në tregun rajonal që ofron zgjidhje inovative në prodhimin e materialeve të ndërtimit.
Gama e produkteve tona në treg përfshin: koll, grafiato, fino, sistem hidroizolimi dhe termoizolimi, bojërat PintoColor dhe produktin e polisterolit Termax.

Me zgjerimin e veprimtarisë tregtare, deKoll kërkon të punësojë Drejtor Shitjesh. Kandidati do të punojë me kohë të plotë, i bazuar në fabrikën deKoll në KM 5 të autostradës Durrës-Tiranë .

Detyrat dhe Pergjegjesite kryesore :

 • Menaxhon skuadren e shitjeve;
 • Parashikon plan buxhetin e departamentit te tij per te gjithe vitin duke e ndare ate ne muaj;
 • Parashikon planin e bonuseve dhe monitoron realizimin e tyre;
 • Kontrollon ne menyre te vazhdueshme perfomancen e stafit te tij, ben kontrolle ne terren si dhe kontakton nga afer klientet e kompanise;
 • Drejton procesin e vleresimit te performances per stafin qe ka nen varesi dhe garanton nje vleresim objektiv dhe te drejte;
 • Të planifikoje dhe të hartoj objektivat mujore dhe vjetore bashke me nje plan pune te percaktuar;
 • Të zhvilloj dhe të mirëmbaje mardhëniet me furnizuesit ekzistues dhe të rinjë;
 • Të njohë shumë mirë tregun , të analizoj konkurencën, produktet dhe cmimet;
 • Të organizojnë aktivitete të marketingut , të tilla si ngjarjet promovuese;
 • Të ofroj iniciativa për përmirësimin e vazhdueshëm të biznesit.

Duhet te kete kualifikimet:

 • Diplomë Universitare në Administrim Biznesi.
 • Të ketë përvojë pune 3-tre deri 5- pese vjet në profil të njëjtë;
 • Të ketë aftësi shumë të mira në zhvillim e planeve të shitjeve;
 • Të ketë aftesi shumë të mira komunikimi;
 • Të ketë aftesi shumë të mira drejtimi dhe organizimi;
 • Të ketë njohuri shumë të mira të paketës bazë të MS Office (Windows, Excel; Power Point), Internet dhe programit Financa 5;
 • Të kete njohuri te gjuhes Angleze, Italiane.
 • Të jetë i pajisur me lejë drejtimi të klasit B

 

Dërgoni CV në adresën hr@brunes.al
Për çdo sqarim na shkruani ose telefononi në numrin +355697070978
Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience3 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.