Drejtues marketingu

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 20, 2021
  • Applications 0
  • Views 80
Job Overview

Pespa Alumin shpk, e cila ushtron aktivitetin e saj kryesisht ne fushen e prodhimit te profileve dhe aksesoreve te ndryshem prej alumini, me experience disa vjecare ne tregun shqiptar dhe ate te huaj,kerkon te punesoje individe ne pozicionin: Drejtues marketingu

Kriteret qe duhet te plotesojne Kandidatet:
– Te kete perfunduar arsimin e larte ne nje nga deget e Menaxhimit te Biznesit.
– Te kete aftesi organizimi ne pune.

Ofrojme:
-Ambjent komod pune, page mbi mesataren e tregut dhe bonuse ne varesi te performances.
-Trajnim i vazhdueshem dhe mundesi per rritje profesionale.
-Kontrate te rregullt pune sipas legjislacionit shqiptar,

Te interesuarit mund te dergojne CV duke specifikuar pozicionin e punes per te cilin aplikojne ne adresen: cv@pespagroup.com
Aplikantet e perzgjedhur do te kontaktohen per interviste.
Cel. : 068 60 61 222

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.