Ekonomist

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 16, 2021
  • Applications 0
  • Views 100
Job Overview

DeKoll sh.p.k. është një kompani lider në tregun rajonal që ofron zgjidhje inovative në prodhimin e materialeve të ndërtimit. Gama e produkteve tona në treg përfshin: koll, grafiato, fino, sistem hidroizolimi dhe termoizolimi, bojërat Pinto dhe produktet e polisterolit Termax.

Me zgjerimin e veprimtarisë tregtare, DeKoll kërkon të punësojë Ekonomist!

Të ofrojmë:
– Nisjen e një marrëdhënieje pune afatgjatë, të karakterizuar nga qëndrueshmëria dhe në përputhje me Kodin e Punës;
– Pagë mujore të lartë dhe konkurruese për tregun;
– Atmosferë bashkëpunuese dhe mbështetje të përhershme, që të lehtëson synimin për rritje profesionale;
– Punë dinamike që krijon mundësinë për të qenë në lëvizje për të realizuar takime biznesi.

Kandidati duhet të plotësojë kushtet e mëposhtme:

Të ketë përfunduar arsimin e lartë në këtë fushë.
Te jete fleksibel me oraret e punes.
Të ketë aftësi analitike dhe komunikuese;
Të njohjë programet bazë të kontabilitetit (Alfaweb ose Financa 5, Navision );
Të përdorë programet e paketës MS Office;
Te jete i afte ne gjenerimin dhe nxjerrjen e raporteve ne lidhje me shitjet;

PAGESA SHUME E KENAQESHME

Mund të aplikoni duke dërguar CV tuaj në adresln: hr@brunes.al

Cel. : 0697070978

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.