Ekonomist

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 1, 2021
 • Applications 0
 • Views 53
Job Overview

Shoqeria “XHAKONTA” sh.a kerkon te punesoje: Ekonomist

Detyrat

 • Mbajtje kontabiliteti ne programin financiar te kompanise;
 • Rregjistrim dhe kontabilizim fatura;
 • Shitje dhe fatura Blerje vendase dhe importe;
 • Kontabilizim veprime bankare, libra shitje dhe libra blerje, veprime ne banke dhe arke ;
 • Cdo detyre tjeter e cila lidhet me kontabilitetin e kompanise.

Kualifikimet

 • Arsim i larte universitar ne degen Finance, Kontabilitet ose Finance dhe Banke;
 • Eksperienca e meparshme ne finance eshte perparesi .
 • Te kete njohuri per programe financiare perben avantazh.

Kanditatet preferohen te jene banues ne Durres.

Te gjithe te interesuarit mund te dergojne CV-te e tyre ne adresen: info@xhakonta.com

Ose mund te kontaktojne ne numrin e telefonit: +355 67 2036287

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.