Ekonomist/e

Punajuaj
 • Post Date: December 24, 2021
 • Apply Before: May 22, 2022
 • Applications 0
 • Views 60
Job Overview

RL TEKSTILE SHPK OFRON VEND PUNE

 1. Ekonomiste me dhe pa eksperience
 2. Te kete arsimin e larte Ekonomik
 3. Te jete perdoruese e mire e programeve kompjuterike word, exel etj
 4. Te jete bashkepunuese, e komunikueshme dhe e sjellshme me punojesit dhe administraten
 5. Te kete deshiren dhe vullnetin per te punuar

Te interesuarit per kete pozicion ju lutemi te dergojne CV e tyre ne adresen e emailit
erta.rltekstile@yahoo.com

Faleminderit

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYFinance
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.