Ekonomist/e

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 25, 2021
  • Applications 0
  • Views 51
Job Overview

Ekonomiste e brendshme

Kritere
Te kete mbaruar shkollen e larte ne profil ekonomik
Te kete eksperience pune ne profil
Te kete punuar me programin financiar Financa 5
Te kete njohuri shume te mira per programet kompjuterike Ms Office, Exel
Te kete aftesi te mira komunikuese, dhe bashkevepruese

Pergjegjesi dhe detyra
Kontroll i Arkes
Regjistrim i faturave te blerjes dhe shitjes ne F5
Raporte te ndryshme javore/mujore
Kontroll inventari
Rakordime mujore me klientet dhe furnitoret

Adresa : Spitali “Hygeia”, Tirane
Te interesuarit te dergojne CV ne emailin : alarhygeia@gmail.com

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderFemale
  • INDUSTRYFinance
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.