Shoqeria DIAMBE MARKET, ne kuader te zgjerimit te aktivitetit, kerkon te punesoje Ekonomist/e

Detyrat:
• Te kryej rregjistrimet kontabel te kompanise, te ndjek portalin qendror te faturave (fiskalizimi)per faturat e shitjes dhe blerjes, arke/banke, magazina,;
• Te rakordoj me klientet dhe furnitoret per detyrimet;
• Te ndihmoje ne deklarimet tatimore te kompanise brenda afatit
• Te kujdeset per dokumentacionin dhe te gjej zgjidhje per ceshtjet financiare
• Detyra te tjera sipas nevojave te kompanise.

Kualifikimet / Kërkesat
•Te kete mbaruar arsimin e larte ne Fakultetin Ekonomik, preferohet dega Finance;
•Te njohe shume mire kontabilitetin dhe programet financiare
*Te njohe mire paketen MS OFFICE (Excel eshte i domosdoshem)
•Te kete njohuri te gjuhes angleze;
•Te jete person i komunikueshem me aftesi organizative dhe kreative
•Te jete i afte per te punuar ne grup dhe te bashkepunoje me koleget.
*Te kene perkushtim maksimal gjate orarit te punes dhe te jene te vemendshem ndaj detajeve.

Te interesuarit jane te lutur te dergojne CV-te e tyre ne adresen:info@diambe.com
Vetem kandidatet e perzgjedhur do te njoftohen per interviste.
Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr .9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.