EKONOMIST/E

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 21, 2021
  • Applications 0
  • Views 82
Job Overview

Royal shpk, kompania e mirënjohur që prej vitit 1994 në tregun Shqiptar per shperndarjen e markave italiane Sterilgarda, Tusce, Sammontana etj,
kerkon te punesoj nje EKONOMIST/E :

Detyrat dhe pergjegjesite

• Te regjistroje dokumentacionin ne kontabilitet (Fatura, Arka, Banka).
• Te pergatise Raportet Periodike Financiare.
• Te mbaje marredheniet me furnitoret.
• Te rakordoje me klientet, furnitoret.
• Te zbatoje politikat, drejtimet dhe procedurat e kompanise.

Kualifikime/ Kerkesa:

• Te jene diplomuar ne nje nga deget e Fakultetit te Ekonomise.
• Te kene punuar me pare ne pozicione te ngjashme pune.
• Te jene perdorues te mire te programeve te paketes Ms Office (vecanerisht Excel-i) si dhe te programeve Financiare.
• Te kene njohje te mire te gjuhes Angleze/Italiane (te folur/te shkruar)
• Te jene te mireorganizuar dhe te sakte.
• Te kene aftesi kreative dhe te ndihmojne ne dhenien e ideve te reja.
• Te ruajne konfidencialitetin.
• Mosha mbi 30 Vjec.

Duhet t’i permbahet ketyre rregullave:

• Te kene perkushtim maksimal gjate orarit te punes .
• Te jete i/e komunikueshme me koleget dhe te gatshme ne çdo kohe te
japin ndihmen e tyre per nevojat e kompanise.
• Te karakterizohen nga ndershmeria,integriteti dhe korrektesia.
• Te ecin me te njejtin hap me qellimet dhe synimet e kompanise.

Te interesuarit te dergojne CV-ne e tyre ne adresen e e-mailit : burimetnjerezoreroyal@yahoo.com
Ju lutemi percaktoni postin e punes per te cilin aplikoni tek subjekti.
Transporti per ne pune mbulohet nga kompania.
*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale

Adresa e kompanise:
Km i 6-te i autostrades Tirane-Durres, Tirane.

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYFinance
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.