Ekonomist/e dhe Arketare

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 15, 2021
 • Applications 0
 • Views 43
Job Overview

Klinika Dermolife kërkon të punësojë ekonomiste / arketare:

Kualifikimet

 • Arsim i larte ekonomik.
 • Te kete njohuri shume te mira te paketes baze MS Office (windows, excel; Power Point).
 • Te kete njohuri te programit Alpha Web.
 • Te kete perkushtim maksimal gjate orarit te pune.
 • Te jete e komunikueshme me koleget dhe e gatshme ne çdo kohe te japin ndihmen e tyre per nevojat e kompanise.
 • Te karakterizohet nga ndershmeria, integriteti dhe korrektesia.
 • Te ruaj konfidencialitetin dhe te kete etike te larte profesionale.
 • Preferohet mosha 23- 35 vjec.

Dergoni CV-ne tuaj me subjektin “Ekonomist” ne info@dermolife.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYFinance
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.