Ekonomist/e Durres

Punajuaj
 • Post Date: March 29, 2022
 • Apply Before: August 28, 2022
 • Applications 0
 • Views 1
Job Overview

Hotel Iliria Internacional kerkon te punesoje : Ekonomis/e ne Durres

Detyrat

 • Regjistrimin e faturave të shitjeve në sistem:
 • Ndjekjen e pagesave dhe detyrimeve financiare të klientëve.
 • Detyra të tjera brenda departamentit.

Kualifikimet

 • Diplomuar në Fakultetin Ekonomik, Dega Financë-Kontabilitet;
 • Përvojë pune 2-3 vjeçare në profile të ngjashme;
 • Përdorimi i programeve financiare dhe paketës MS Office; (Excel-i është domosdoshmëri)
 • Të jetë person korrekt, i/e besueshëm/e, bashkëpunues/e dhe i/e organizuar. Te banoje ne Durres ose ne rrethinat e tij

Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e E-mail: iliriahrdepartment@gmail.com ose te telefonojne per me shume informacion tek 0682031909

WEB: www.iliriainternacional.com

ose TEL: +355 52 260 965

Adresa: HOTEL ILIRIA INTERNACIONAL

Lagjia 13, PLAZH “ILIRIA” DURRES

Job Detail
 • Career LevelExecutive
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYFinance
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.