Ekonomist/e

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 10, 2021
 • Applications 0
 • Views 115
Job Overview

Ekonomist / Ekonomiste ne zyrat qendrore te KMY.

Kualifikimet

 • Diplome te shkolles se larte ne Fakultetin Ekonomik.
 • Te kete njohuri shume te mira te paketes baze MS Office (windows, excel; Power Point) Programit Financa 5, Alpha.
 • Njohja e programit Navision perben avantazh.
 • Te kete pervoje pune jo me pak se 5 vjet ne profil te njejte.
 • Perben avantazh eksperienca punes ne sektorin e ushqimor (specifikisht ne prodhim).
 • Te kete aftesi shume te mira ne kontabilitet.
 • Te kete perkushtim maksimal gjate orarit te punes.
 • Te jete e komunikueshme me koleget dhe e gatshme ne çdo kohe te japin ndihmen e tyre per nevojat e kompanise.
 • Te karakterizohet nga ndershmeria, integriteti dhe korrektesia.
 • Te ruaje konfidencialitetin dhe te kete etike te larte profesionale.
 • Preferohet midis moshes 35-40 vjecare.

CV-te duhet te dergohen ne adresen e emailit: info@kmy.al & drejtoriaeblerjeve@kmy.al

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • Experience5 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.