Ekonomist/financier

Punajuaj
 • Post Date: December 29, 2021
 • Apply Before: May 27, 2022
 • Applications 0
 • Views 8
Job Overview

Shoqeria AliuRoadHouse Shpk, e cila operon ne fushen e ndertimeve dhe prodhimit te inerteve, kerkon te punesoje FINANCIER/E

Detyrat e pozicionit te punes jane:

 • Rregjistrimi i faturave te blerjeve
 • Rregjistrimi i faturave te shitjeve
 • mbajtja e kartelave iventarit te inerteve, nafte, cimento dhe materialet e oficines
 • Levizjet e arkes.
 • Te dije te perdore sistemin Financa 5

Cel. : 0696178463

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYFinance
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.