Ekonomist (Mashkull)

Punajuaj
  • Post Date: January 9, 2022
  • Apply Before: May 10, 2022
  • Applications 0
  • Views 3
Job Overview

Kerkohet Ekonomist me kohe te plote dhe me eksperience afatgjate.
Aktiviteti i Kompanise tone eshte tregtimi me shumice i materialeve te ndertimit, ndertimi, rifinitura, restaurime etj.

Kerkesat
• Te kete perfunduar studimet ne fakultetin Ekonomik (preferohet diplome universitare ne profilin Finance dhe Kontabilitet);
• Te kete 3-5 vite eksperience pune si Financier;
• Te kete njohuri mbi legjislacionin fiskal;
• Te kete njohuri shume te mira te programeve te paketes Microsoft Office si dhe te programit FINANCA 5,
• Te kete aftësi të forta teknike në kontroll financiar, kontabilitet, raportim dhe menaxhim performance;
• Preferohet te kete punuar me pare si financiere ne kompani ndertimi;
• Te kete aftesi te mira nderpersonale dhe komunikimi;
• Te kete aftësi të mira drejtuese dhe organizative;
• Të karakterizohet nga ndershmëria, integriteti, konfidencialiteti dhe korrektësia.

Procedura e Aplikimit:
Te interesuarit te kene keto dokumenta:
• CV;
• Kopje te Diplomes;
• Leter reference nga punedhenesi i meparshem;
• Certifikata te ndryshme qe zoteron;

Kandidatet e interesuar mund te dergojne aplikimet e tyre me e-mail ne adresen:  info.2ddiamond@gmail.com

Personat qe do perzgjidhen do njoftohen per interviste.

Cel. : 0673977111

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience3 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYFinance
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.