Ekonomist

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 15, 2021
  • Applications 0
  • Views 79
Job Overview

Partner Ballkanik sh.p.k. kërkon të punësojë Ekonomist.

Detyrat

Ekonomistja do te jete pergjegjes per:

• Regjistrim i te dhenave ditore ne programin Alpha WEB.
• Organizimi i dokumentacionit.
• Kontrolli i pagesave në format e ndryshme si Cash, Bankë, Voucher dhe mënyra të tjera pagese
• Raporte të ndryshme të kërkuara nga menaxhim.

Kualifikimet

• Të jetë diplomuar në Fakultetin Ekonomik;
• Njohuri të mira në excel;
• Njohuri të mira mbi Alpha Web

Personat e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV e tyre në adresën e-mail: burime.njerezore91@gmail.com

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYFinance
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.