Ekonomiste

Punajuaj
  • Post Date: January 7, 2022
  • Apply Before: May 8, 2022
  • Applications 0
  • Views 19
Job Overview

Kompania Sound&Vision kerkon te punesoje nje kandidate femer ne pozicionin Ekonomiste .

Kualifikimet :
Te kete perfunduar studimet e larta, ne dege ekonomie.
Te kete eksperience pune te pakten 1 vit si ekonomiste,
Te kete njohuri shume te mira te programeve Financiere, (Paketa Office&Excel)
Te kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze.

Detyrat:
Realizimi i faturave te shitjes.
Ndjek marrdheniet klient-furniture dhe te kryeje rakordimet periodike mujore.
Ben deklarimet periodike fiskale, kontabilizimin e tyre.
Ben mbylljen e llogarive dhe me tej pasqyrat financiere vjetore.
Detyra te tjera qe mund te kerkohen sipas pozicionit.

Pagesa 500-700 ne baze te aftesive.

Ju lutem aplikoni duke derguar CV tuaj tek emaili:
info@soundvision.al

Cel. : 0696474669

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderFemale
  • INDUSTRYFinance
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.