Ekonomiste

Punajuaj
  • Post Date: January 8, 2022
  • Apply Before: May 9, 2022
  • Applications 0
  • Views 4
Job Overview

Kompania Coral  sh.p.k, kompani qe operon ne sektorin e perpunimit te produkteve te detit qe   nga viti 1994  me qender ne Durres kerkon te punesoje:

Ekonomiste me ekperience per dyqanin ne Tirane

Pagesa eshte e kenaqshme dhe kompania eshte me prespektive te larte ne kete treg .

Kandidati duhet të plotësojë kushtet e mëposhtme:

Të ketë përfunduar arsimin e lartë në këtë fushë.

Te  kete experience pune (minimum 2 vite);
Te jete fleksibel me oraret e punes ;
Të ketë aftësi analitike dhe komunikuese;
Të njohë programet bazë të kontabilitetit (Preferohet Financa 5);
Të përdorë programet e paketës MS Office;
Te jete i afte ne gjenerimin dhe nxjerrjen e raporteve ne lidhje me shitjet;
Te banoje ne Tirane.
Ju mund te aplikoni duke derguar CV tuaj tek emaili: coralshpk@gmail.com
Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderFemale
  • INDUSTRYFinance
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.