Ekonomiste

Punajuaj
 • Post Date: January 13, 2022
 • Apply Before: May 14, 2022
 • Applications 0
 • Views 3
Job Overview

Kompania Ani.Co sh.p.k , e cila operon ne sektorin industrial kerkon kandidate per pozicionin :

Ekonomiste(F)

Kualifikimet

Kualifikimet / Kërkesat Kriteret e vleresimit per kandidatet:

Kusht i domosdoshem : Mosha mbi 30 vjec.

 • Te kene mbaruar studimet e larta ne Fakultetin Ekonomik.
 • Te kene njohuri shume te mira te programeve financiare.
 • Te kene njohuri shume te mira ne perdorimin e Excel-it dhe njohuri e mjaftueshme ne programet e tjera kompjuterike.
 • Te kete njohuri te gjuhes angleze.
 • Te kete eksperience pune, preferohet ne sektorin privat.
 • Te jene te afte te punojne ne grup.
 • Te jene te komunikueshme.

Te gjithe te interesuarat te dergojne CV ne adresen e email-it : ani.co@hotmail.com

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYFinance
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.