Ekonomiste

Punajuaj
 • Post Date: January 15, 2022
 • Apply Before: May 16, 2022
 • Applications 0
 • Views 3
Job Overview

Studio  Kontabiliteti ,  me adrese prane  Ring Center ,  kerkon te punesoje  nje Ekonomiste ( Femer )   me kohe te plote  me kriteret  e meposhtme:

Ekonomiste ne Studio Kontabel

 1. Te kete perfunduar studimet universitare dhe pasuniversitare ( Master) ne degen Finance – Kontabilitet .
 2. Te kete eksperience pune 1-2 vjet ne fushen e Kontabilitetit, deklarimeve fiskale , hartimin e listepagesave, si dhe hartim e fatures elektronike.
 3. Te perdor dhe te kete njohuri te plota per  programin kontabel  Financa 5 .
 4. Te kete njohuri shume te mira te gjuhes italiane

Te interesuarit  mund te dergojne Cv e tyre ( ku te jene te dhenat e kontaktit ) ne adresen e e-mailit si vijon : infostudio11@yahoo.com 

Job Detail
 • Career LevelManager
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderFemale
 • INDUSTRYFinance
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.