Ekonomiste

This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 15, 2021
 • Apply Before: January 14, 2022
 • Applications 0
 • Views 6
Job Overview

Klimateknika shpk kerkon te punesoje ;Ekonomiste

Detyrat

Kerkesat e Pozicionit

 • Plotesimi i dokumentacionit te nevojshem ne baze te procesit te Fiskalizimin;
 • Regjistrimi i veprimeve të magazinës, rakordimi në lidhje me lëvizjet e artikujve, materialeve dhe inventarizimit.
 • Mbledhja e Raporteve Ditore te Punes nga Grupet e punes, kontroll shitje-kase dhe regjistrim i tyre.
 • Rakordim periodik me klientet / furnitoret;
 • Pergatitja në mënyrë periodike e raporteve financiare për shoqërinë.
 • Rakordim ditor i arkes, hedhja e tyre ne sistem dhe ne librat perkates.
 • Kontroll i detajuar i të të ardhurave dhe shpenzimeve të shoqërisë dhe analizë sipas njësive.

Kualifikimet

 • Te jene te diplomuar Fakultetin e Ekonomise.
 • Te kene eksperience pune me shume se 1 vit ne pozicionin Ekonomiste.
 • Te jene perdorues te mire te paketes MS Office dhe programeve financiare, preferohet AlphaWeb.
 • Te jene te mireorganizuar dhe te sakte.
 • Te ruajne konfidencialitetin, si dhe te karakterizohen nga korrektesia dhe integriteti.

Vendodhja e pozicionit prane rretherrotullimit te Saukut, Tirane.

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë një CV me Foto në adresën e e-mailit: service@klimateknika.al ,  artursokoli40@gmail.com

Tel: 069 40 00212

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderFemale
 • INDUSTRYFinance
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.