Ekonomiste

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 17, 2021
  • Applications 0
  • Views 49
Job Overview

Kompania LBL Pack, e cila operon në sektorin e prodhim/distribucionit kërkon kandidatë për pozicionin Ekonomiste ne Vore

Detyrat

• Puna e ekonomistit do të konsistojë në disa aspekte brenda departamentit të financës sic janë: fatura blerje-shitje, librat, inventare, veprime arkë-bankë, raporte financiare, raporte shitjesh, hyrje-dalje nga magazina, marrëdhëniet klientë-furnitorë etj.

Kualifikimet

• Diplomuar në Fakultetin Ekonomik;
• Përvojë e mëparshme pune 2-3 vjecare në profile të ngjashme;
• Të ketë njohuri shumë të mira të programeve financiare;
• Të ketë njohuri shumë të mira në përdorimin e Excel-it dhe njohuri të mjaftueshme në programet e tjera kompjuterike;
• Të zotërojë gjuhën Angleze;
• Të jetë person korrekt, i besueshëm, bashkëpunues dhe i organizuar.

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj duke përmendur pozicionin për të cilin aplikoni tek emaili: lblgroupal@gmail.com

 

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderFemale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.