Ekonomiste

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 1, 2021
 • Applications 0
 • Views 90
Job Overview

WORLDHOME kerkon punonjese te cilat te kene mbaruar shkollen e larte per ekonomik dhe kane ambicie per pune.

Kualifikimet

 • Te kete mbaruar arsimin e larte.
 • Te kete aftesi te mira menaxhuese.
 • Te jete e profilizuar ne marketing.
 • Te jete e afte per te mbajtur te azhurnuar kontabilitetin klasik ne llogarit perkatese.
 • Te jete e shkathet dhe e komunikueshme.

-Pagesa e kenaqshme.
-Vleresim ne performance.

Faza e pare konsiston ne dorezimin e nje Cv-je ne adresen  marketing@luxurybedding.al
Vetem kandidatet e perzgjedhura do te njoftohen per interviste.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYFinance
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.