Ekonomiste

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 8, 2021
 • Applications 0
 • Views 139
Job Overview

Albaphoto sh.p.k – distributore rajonale e kompanise Japoneze Fujifilm, themeluar ne vitin 2007, e cila është një ndër kompanitë më prestigjioze ne sektorin e industrise se fotografise dhe te pajisjeve mjekesore kerkon nje: Ekonomiste

Detyrat

 • Puna e ekonomistes do të konsistojë në disa aspekte brenda departamentit të financës si: Regjistrimi i faturave të shitjeve,
 • Regjistrimi i faturave të blerjeve, arketime dhe pagesa,
 • Ndjekjen e pagesave dhe detyrimeve financiare të klientëve,
 • Regjistrimet dhe rakordimet përkatëse, si dhe detyra të tjera brenda departamentit.

Kualifikimet

 • Diplomuar në Fakultetin Ekonomik.
 • Përvojë pune 2-3 vjeçare në profile të ngjashme;
 • Përdorimi i programit financiar Alpha Web i domosdoshem dhe paketës MS Office; (Excel-i është domosdoshmëri).
 • Të zotërojë mirë gjuhën Angleze;
 • Të jetë person korrekt, i besueshëm, bashkëpunues dhe i organizuar.

Vendndodhja: Rr. Shkelqim FushaPallati Nr. 28 ,1090 Tirane Kontrata: Sipas Kodit te Punes dhe Afatgjate
Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikoni në adresën e e-mail-it: info@fujilm.al

Ne do t’ju kontaktojme per interviste vetëm në qoftë se CV-ja juaj dhe dokumentet shoqëruese do të kualikohen.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYFinance
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.