Ekonomiste e Shitjeve

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 11, 2021
 • Applications 0
 • Views 32
Job Overview

Edipack Sha eshte lideri shqipetar ne riciklimin e letres dhe prodhimit te kartonit.Kapacitetet tona te prodhimit na detyrojne qe te shtojme personelin ne departamentin e Shitjeve dhe Marketingut, per kete EDIPACK SHA ofron vend pune Ekonomiste e Shitjeve.

Detyrat

Ekonomisti i shitjeve ka si detyre:

 • Te koordinoje punen midis departamentit te prodhimit dhe atij te shitjeve.
 • Ndjekjen e porosise ne fazat e prodhimit.
 • Perpilimin e raporteve te ndryshme.
 • Komunikimin me klientet.

Kualifikimet

Te interesuarit duhet te plotesojne keto kushte:

 • Arsim i larte, preferohet te kete mbaruar nje nga deget e Fakultetit te Ekonomikut (Ekonomik, Financ-Kontabel, Ekonomiks, Administrim-Biznesi).
 • Mosha e preferuar 25-35 vjec.
 • Eksperience ne fushen e shitjeve dhe marketingut.
 • Gjuhe te huaja; Anglisht dhe Italisht.
 • Njohuri te mira ne paketen MICROSOFT OFFICE, word, excel etj…
 • Perben avantazh njohja e programeve per design (Coral Draw, Ilustrator ose Photoshop).
 • Do te pranohen dhe do te thirren per interviste vetem personat qe plotesojne kriteret e mesiperme.

 

Të interesuarit të dërgojnë CV në adresën e emailit: zyrajuridike@edipack.al ose të kontaktojnë në numrin e telefonit 0697014871
Adresa jone:  Lagja 15, Rr.”Aleksander Goga”, Portoromano , Durrës, Shqipëri.

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYFinance
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.