Ekonomiste Kontabel

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 7, 2021
  • Applications 0
  • Views 28
Job Overview

Studio kontabel , kerkon te punesoje ekonomiste kontabel , qe te kete njohuri ne fushen e kontabilitetit.

Te interesuarit mund te paraqiten per interviste prane studios ne intervalin e kohes nga ora 16:00 deri 17:00 , duke fiksuar me pare oren e intervistes nepermjet telefonit dhe duke derguar CV ne adresen saimirzalla@yahoo.com.

Per personat qe nuk kane njohuri te plota , ofrohet mundesia e stazhit (pa pagese) , me qellim punesimin e mevonshem prane studios.

Adresa : Durres, lagjja nr 1 , rruga Taulantia , tek Vollga , perballe Muzeut Arkeologjik , pallati i Kokeve kati i dyte. Auditues Ligjor dhe Kontabel i Miratuar Saimir Zalla

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderBoth
  • INDUSTRYFinance
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.