Ekonomiste per Supermarket

Punajuaj
 • Post Date: January 7, 2022
 • Apply Before: May 8, 2022
 • Applications 0
 • Views 0
Job Overview

Ekonomiste ne supermarketet KMY

Kualifikimet

 • Arsim i larte ekonomik;
 • Te kete njohuri shume te mira te paketes baze MS Office (windows, excel; Power Point) Programit Financa 5, Alpha;
 • Njohja e programit Navision perben avantazh;
 • Te kete perkushtim maksimal gjate orarit te pune;
 • Te jete e komunikueshme me koleget dhe e gatshme ne çdo kohe te japin ndihmen e tyre per nevojat e kompanise;
 • Te karakterizohet nga ndershmeria, integriteti dhe korrektesia;
 • Te ruaj konfidencialitetin dhe te kete etike te larte profesionale;
 • Preferohet midis moshes 35-40 vjecare.

CV-te duhet te dergohen ne adresen e emailit: drejtoriaeblerjeve@kmy.al   info@kmy.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYFinance
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.