Ekonomiste\Ndihmes Ekonomiste

Punajuaj
 • Post Date: June 17, 2022
 • Apply Before: October 16, 2022
 • Applications 0
 • Views 7
Job Overview

Radisson Callaction Morina Hotel kerkon: Ekonomiste/Ndihmes Ekonomiste.

Detyrat

 • Mbajtja e arkes kontabel së kompanisë dhe raportimi periodik mbi gjendjen në arkë;
 • Mbajtja e marredhenieve dhe rakordimi me klientet, furnitoret;
 • Menaxhimi i arketimeve dhe pagesave nepermjet sistemit bankar dhe arkës;
 • Regjistrimi I faturave te blerjes dhe te shitjes;
 • Detyra të tjera të ngarkuara nga eprori përkatës.

Kualifikimet

 • Arsimi i lartë ekonomik ose në fusha të ngjashme me të.
 • Eksperienca e mëparshme e punës në pozicione të ngjashme minimumi 1 vit pune.
 • Të marrë mbi vetë përgjegjësitë e punës duke përmbushur deadline.
 • Të jetë i orientuar ndaj rezultatit dhe të jetë disponibel
 • Të ketë aftësi komunikuese dhe bashkëpunim në grup.
 • Njohuri i programit financiar Bilanc. (avantazh)
 • Te ruajne konfidencialitetin, si dhe te karakterizohen nga korrektesia dhe integriteti.

Ofrojme :

 • Page te kenaqshme.
 • Kushte shume te mira pune.

Te interesuarit  te dergojne CV ne adresen email: jorida.hasani@radissoncollection.com ose kontaktoni ne nr cel: 0689005227.

Adresa: Liqeni i thate.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.