Ekzaminuese e testimeve Gjermanisht

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 16, 2021
 • Applications 0
 • Views 82
Job Overview

PUNE PART-TIME / Ekzaminuese e testimeve Gjermanisht
Nese te pelqen puna dinamike, ke deshiren per te provuar nje eksperience te re ne mesimdhenie dhe bashkepunim afatgjate atehere je ne vendin e duhur!
Sapientify ka te hapur pozicionin si ekzaminuese/ vezhguese e provimit nderkombetar te TestDaF/OSD. Aplikanti kerkohet te jete prezent vetem gjate trajnimit per rolin perkates & gjate zhvillimit te testimit ne ditet e percaktuara.

Kriteret:

 • Te jete e diplomuar per gjuhen Gjermane, ose ekuivalenti certifikate C1/C2 leshuar nga: TELC, OSD, TestDaF, Goethe etj.
 • Eksperienca ne mbajtjen e testimeve gjuhesore nderkombetare
 • Aftesi te shkelqyera te gjuhes gjermane, te pakten C1

Ekzaminuesi do:

 • Te jete pergjegjes per zhvillimin sipas kritereve te testimit
 • Te jete ura e kontaktit me institucionin e TestDaf.
 • Te kete mbeshtjetje nga stafi Teknik dhe supervizoret

Dergo CV-ne ne adresen: hr@sapientify.com.al

Job Detail
 • Career LevelExecutive
 • Experience2 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.