Ekzaminuese e testimeve GjermanishtPUNE PART-TIME / Ekzaminuese e testimeve Gjermanisht Nese te pelqen puna dinamike, ke deshiren per te provuar nje eksperience te re ne mesimdhenie dhe bashkepunim afatgjate atehere je ne vendin e duhur! Sapientify ka te hapur pozicionin si ekzaminuese/ vezhguese e provimit nderkombetar te TestDaF/OSD. Aplikanti kerkohet te jete prezent vetem gjate trajnimit per rolin perkates & gjate zhvillimit te testimit ne ditet e percaktuara. Kriteret: Te jete e diplomuar per gjuhen Gjermane, ose ekuivalenti certifikate C1/C2 leshuar nga: TELC, OSD, TestDaF, Goethe etj. Eksperienca ne mbajtjen e testimeve gjuhesore nderkombetare Aftesi te shkelqyera te gjuhes gjermane, te pakten C1 Ekzaminuesi do: Te jete pergjegjes per zhvillimin sipas kritereve te testimit Te jete ura e kontaktit me institucionin e TestDaf. Te kete mbeshtjetje nga stafi Teknik dhe supervizoret Dergo CV-ne ne adresen: hr@sapientify.com.al ose kontakto ne nr: per me teper informacione

You are not authorized