Elektriçist

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 6, 2021
 • Applications 0
 • Views 24
Job Overview

Kompania e ndriçimit Bauled ofron vend pune: Elektriçist

Adresa: BAULED shpk Tiranë, Rruga “Pavarsia”, mbrapa Casa Italia.  

Detyrat

 • Instalimi, mirëmbajtja dhe riparimi I lidhjeve elektrike, sistemeve të ndriçimit.
 • Ofrimi I asistencës teknike në shërbim të klientit të kompanisë.
 • Rregullimi I problemeve elektrike duke përdorur pajisjet e duhura.
 • Riparimi dhe zëvendësimi I pajisjeve apo produkteve të kompanisë.

Kualifikimet

 • Diplomë në këtë fushë.
 • Eksperienca e mëparshme avantazh.
 • Patentë.
 • Njohuri të sitemeve, kodeve dhe riparimeve elektrike etj.

 

Të interesuarit mund të dërgojnë CV e tyre në whatsapp në numrin: 0696090300

ose në adresën tonë të emailit: hr@bauled.com    

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.