Elektricist

This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 11, 2021
 • Apply Before: March 9, 2022
 • Applications 0
 • Views 19
Job Overview

Nela Group me qender ne Yzberisht deshiron te punesoje Elektricist.

Detyrat

 • Instalimi mirembatje dhe riparimi i lidhjeve elektrike.
 • Ofrimi asistences teknike ne sherbim te kompanise.
 • Rregullimi i problemeve elektrike duke perdorur mjetet e duhura.
 • Riparim apo zevendesim i pajsjeve elektrike.

Kualifikimet

 • Diplome ne kete fushe.
 • Eksperienca te meparshme perben avantazh.

 

Te gjithe te interesuarit te kontaktojne ne nr cel : 0682070590

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationCertificate
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.